• Jane James Knitwear

BE: Breiworkshops geven: ik heb een vraag voor u!!


Liefste brei-liefhebber in Vlaanderen, ik zou heel graag wat feedback van je willen krijgen.

Ik geef breiworkshops, en doe dit heel graag. Ik ben zelf verzot van breien, en ben ergens altijd verbaasd hoe het komt dat nog niet iedereen breit, want het is toch zo zalig! Dus ik deel mijn passie voor breien graag aan anderen; ik heb meer dan genoeg.

Ik ben al verschillende keren mensen die deelnamen aan mijn workshop ''breien voor beginners' per ongeluk terug tegenkomen, en dan te horen gekregen dat ze nog altijd aan 't breien zijn! Je weet niet hoe hartverwarmend het is om dat te horen!

Ik wil dus graag meer workshops geven, en mijn aanbod vergroten. Uiteraard ga ik hier er dus vanuit dat de winkels en zaken ooit terug open mogen met de Corona-maatregelen. Ik heb volop respect voor de maatregelen, en wil de pandemie uit het land. Maar het kriebelt zo hard om terug aan het werk te slaan!


Mijn vraag is dus: Wat voor workshop zou jij het liefst graag willen volgen?


  • Zijn er bepaalde technieken die je graag wilt leren?

  • Volg jij je workshops liefst 's avonds, en juist liever tijdens de dag?

  • Wil je iets leren tijdens de week? Of wil je juist je creativiteit loslaten in 't weekend?

  • Wil je graag ergens naartoe gaan om je workshop te leren? Of verkies je je luie zetel, en nodig je liever wat vriendinnen uit om bij je thuis iets te leren?Ik hoor het graag! Stuur me maar een berichtje op instagram (@janejamesknitwear), of een mailtje naar janejamesknitwear@outlook.com. Suggesties zijn altijd welkom, want ik geef de workshop voor jou uiteraard! x


7 views0 comments